Thursday, November 22, 2007

Musses mamma

Uuuuuh! Prämjaktu!!!
Nu är meden på. Fick springa igång den jäveln i förrgår när vi skulle till Musses morsa å tajma videon. Hon tycker det är så jobbigt pga värken. Videon står ju nere i gickthöjd.

Redan 1988 blev hon sjukskriven Ann-Borg pga värken.
Inom loppet av ett tag var hon hos Lena i backen å blev healad. Inte fan hjälpe det men det skapde ett stort intresse. En glaskula inköptes å efter något år tarotkort.
Värken var fortfarande besvärlig men det var svårt att säga vart den satt. Ann-borg tyckte ändå att intresset kändes meningsfullt och arrangerade bla en seans i Vallsta i slutet av 90-talet.

2002 fick Ann-borg även diagnosen KOL och då rasade livet. Vilken tur att hon hade TV:n!
Det går ju så många bra program på TV3.
2004 var hon på fötter igen och fick chansen att arbetsträna på arbetscenter. Det var väldigt tungt. Flera gånger fick hon bära en kasse med flera varor i ända från Ica på andra sidan vägen så det varade bara 4 veckor. Musse ordnade ett piratkort till parabolen hennes så nu kunde hon se tv4+ där "Det okända" visades. Sedan dess har hon bara missat ett enda avsnitt av succéserien.
Hon går fortfarande på seans då och då men tycker att det är så mycke ungt där. Häromveckan så hon vargspår på grannens täckt.
- Det är då bara skit nu för tiden. Allt ska vi få hit till Arbrå!

Forts imorn...

1 comment:

Konungen said...

tacka gud för tevi tre